Većini su nespojiv par, ali fotka njihovog strastvenog poljupca postala je hit

0
Radiosarajevo.ba
Većini su nespojiv par, ali fotka njihovog strastvenog poljupca postala je hit
Foto: Insider.com / Kardashian i Barker

Kourtney Kardashian je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj strastveno ljubi svojeg novog dečka Travisa Barkera u sićušnom bikiniju boje kože.

Otkako se doznalo da su par, starleta Kourtney Kardashian (42) i bubnjar benda Blink-182 Travis Barker (45) ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, no reakcije javnosti na njihovu vezu su podijeljene, piše Dnevnik.hr.

I dok od obožavatelja Kardashianke, kojima je drago vidjeti je sretno zaljubljenu, uglavnom imaju golemu podršku, Travisovi su fanovi malo skeptičniji i mnogi od njih na društvenim mrežama komentiraju da su nespojivi.

Ipak, njihova posljednja zajednička fotografija izazvala je više oduševljenja od ijedne dosad, a zbog onoga što Kourtney na njoj nosi postala je i viralna.

Najstarija sestra iz člana Kardashian-Jenner na Instagramu je podijelila fotku iz pustinje na kojoj strastveno ljubi svojeg novog dečka kojemu je skočila u naručje, a u prvom je planu njezina stražnjica koju je otkrila u sićušnom i jedva vidljivom bikiniju boje kože.

Objava je u manje od dana skupila više od četiri miliiona lajkova, a pratitelji su im u komentarima poručili da su sjajan par.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije