Varao Shakiru s upola mlađom, a sad ga snimili s Ronaldovom bivšom

0
Radiosarajevo.ba
Varao Shakiru s upola mlađom, a sad ga snimili s Ronaldovom bivšom
Foto: Instagram / Gerard Pique

Pozirao je, fotografirao se i komunicirao s ljudima, ali Pique nije izgledao sretno gledajući utakmicu. U više navrata ulovili su ga tužnog lica i shvatili da je mislima odlutao.

Mislila sam da će hodati pognute glave okolo nakon svega što je napravio Shakiri, pišu začuđeni pratitelji na društvenim mrežama, kojima nije jasno da penzionisanom nogometašu Gerardu Piqueu (35) ne smeta to što svi pričaju da je prevario kolumbijsku pjevačicu.

A razlog zašto za to znaju je Shakirina (45) nova pjesma 'Music Sessions #53' koja je manje od 10 dana prešla 166 miliona pregleda na YouTubeu.

Ivica Puljić: Ovo je jedna od najvećih laži koje Aleksandar Vučić izgovorio u New Yorku

Ivica Puljić: Ovo je jedna od najvećih laži koje Aleksandar Vučić izgovorio u New Yorku

Pique provocira Shakiru: Prvo nosio Casio, sad je na posao došao u Twingu

Pique provocira Shakiru: Prvo nosio Casio, sad je na posao došao u Twingu

U pjesmi se ruga Piqueu i novoj djevojci, studentici Clari Chiiji Marti (23), govori kako joj je bivši partner sebe predstavljao kao šampiona, a kad ga je ona trebala, dobila je najgoru verziju.

"Zamijenio si Ferrarija za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio. Dobro si građen, ali uspori. Puno si vremena u teretani, ali mogao bi malo poraditi i na glavi - jedni su od stihova koje mu je posvetila Shakira s kojom ima dvojicu sinova. Da je vara, Shakira je shvatila jer joj je nedostajalo pekmeza od jagode u teglici, kojeg niko osim nje u kući ne jede. 

U četvrtak navečer Gerard je bio u Parizu gdje je gledao NBA utakmicu između Detroit Pistonsa i Chicago Bullsa (108:126), ali nije bio sam.

U jednom trenutku približila mu se bivša cura Cristiana Ronalda (37), ruska manekenka Irina Shayk (37), koja nije mogla propustiti priliku da ne se fotografira s bivšim Barceloninim braničem.

[twitter]https://twitter.com/Lone_Ranger3572/status/1616369239392387073?[/twitter]

Unatoč tome što je pozirao, fotografirao se i komunicirao s puno slavnih, Pique nije izgledao sretno na toj utakmici. U više navrata ulovili su ga tužnog lica i shvatili da je mislima odlutao.

Put u Pariz bio je bijeg od svijeta koji se pred njime raspada u Barceloni, navode strani mediji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije