Vannina kćerka postala model i "zaustavila saobraćaj": "Koja prekrasna djevojka"

1
Radiosarajevo.ba
Vannina kćerka postala model i "zaustavila saobraćaj": "Koja prekrasna djevojka"
Foto: Instagram / Vanna

Kćer Ivane Vrdoljak Vanne, poznate hrvatske pjevačice postala je model za najnoviju modnu kampanju hrvatskog brenda.

Jana Vrdoljak ove je godine napunila 21 godinu, a donedavno nismo je imali priliku vidjeti u javnosti. Sada je Jana pak bila u ulozi modela za hrvatski brend Hippy Garden čija je vlasnica Đurđica Vorkapić.

"Love this dress.... Jeste li fan crvene boje? U našem storeu možete pronaći nekoliko modela crvenih haljina, a ova haljina na fotografiji je jedna od njih i možemo potvrditi da, ukoliko ne zaustavlja dah, svakako je zaustavila promet", piše uz fotografiju.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Odijenula je raskošnu haljinu cvjetnog uzorka otvorenih leđa, a na noge je 'navukla' srebrne štikle.

"Koja prekrasna djevojka, a haljina lijepa da", "Da mogu tisuću lajkova bi stisnula, prekrasna haljina i još lijepša mlada žena", "Fan sam crvene boje, ali i haljine" - glasili su samo neku od komentara.

Podsjetimo, popularna pjevačica od 1998. godine je u braku s Andrijom Vrdoljakom, a osim Jane, imaju i 25-godišnjeg sina Luku.

Vanna je jednom prilikom za Story komentirala svoju djecu.

"Moja djeca nisu impresionirana svijetom poznatih. Ne privlači ih to, ali pozdravljaju sudjelovanje u nečemu što im voli član obitelji i čemu je posvećen. Luka završava studij povijesti i kroatologije, posvećen je tome. Jana studira komunikologiju.

Važno mi je da ne lutaju i ne budu bezvoljni. Mislim da u svakoj zemlji postoji nešto što građane živcira, pa tako i nas. Nastojim im skrenuti pozornost na to da kao pojedinci svojim primjerom i stručnošću svijet i život možemo učiniti boljim i moralnijim. Zemlju i društvo stvaramo mi. I sama u granicama svog talenta stvaram glazbu koja je mnogima inspirativna i negdje dodiruje. Ne bavim se ničim fatalnim ni vitalnim, ali ako nekome bojim život lijepim bojama - super", rekla je Vanna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije