Universal najavio snimanje nastavka Jurskog svijeta

Radiosarajevo.ba
Universal najavio snimanje nastavka Jurskog svijeta

Američki filmski studio Universal Pictures najavio je snimanje nastavka Jurskog svijeta nakon što je četvrti u nizu filmske sage o dinosaurima zaradio 1,5 milijarda dolara, objavio je BBC.

Nastavak će se u kinodvoranama naći u lipnju 2018., najavljeno je.

Jurski svijet, koji je djelomice nastavak filma Jurski park američkog redatelja Stevena Spielberga, postao je u povijesti filma treći uradak s najvećom zaradom nakon filmova Titanic i Avatar redatelja Jamesa Camerona.

U novome nastavku Jurskog svijeta ponovno će se na ekranu naći Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, a surađivat će sa Spielbergom kao izvršnim producentom te s direktorom Jurskog svijeta Colinom Trevorrowom kao scenaristom.

Službeni naslov nastavka i redatelj još nisu objavljeni.

Zaplet Jurskog svijeta događa se 22 godine nakon zbivanja u Jurskome parku i u njemu genetski modificirani dinosaur bježi i terorizira izmišljeni otok Nublar.

Tri originalna filma na temelju kojih je snimljen Jurski svijet 2015., su Jurski park iz 1993., zatim Izgubljeni svijet: Jurski park iz 1997. te Jurski park III. iz 2001.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije