Umjetnik godine je Ed Sheeran, ali šou je ukrala Taylor Swift

Radiosarajevo.ba
Umjetnik godine je Ed Sheeran, ali šou je ukrala Taylor Swift
U Los angelesu sinoć su dodijeljene nagrade MTV Video Music Awards.

Najvažnije nagrade osvojili su britanski kantautor Ed Sheeran u kategoriji umjetnika godine i američki reper Kendrick Lamar, čiji je hit "Humble" osvojio nagradu za video godine i najbolju hip-hop izvedbu.

Sheeranu su u natjecanju za umjetnika godine konkurirali Lamar, The Weeknd, Bruno Mars, Lorde i Ariana Grande.

Lamar, koji je imao čak osam nominacija a osvojio šest nagrada, s videom pjesme "Humble" pobijedio je ispred The Weeknda s pjesmom "Reminder," Brune Marsa s "24K Magic," Alessie Care sa "Scars to Your Beautiful" i DJ Khaleda s "Wild Thoughts".

U ostalim važnijim kategorijama trijumfirali su Khalid kao najbolji novi izvođač, Zayn Malik i Taylor Swift s "I Don't Wanna Live Forever" za najbolju glazbenu suradnju, Fifth Harmony feat.

Gucci Mane s pjesmom "Down" za najbolju pop izvedbu, Zedd i Alessia Cara sa "Stay" za najbolju dance pjesmu, a za pjesmu ljeta proglašena je "XO Tour Llif3" od Lil Uzi Verta.

Voditeljica spektakla bila je Katy Perry, koja se na pozornicu spustila sa stropa u svemirskom odijelu u čast kipića nazvanih "Moon Person", koje primaju dobitnici nagrada.

No, show su ukrali odsutna Taylor Swift, koja je iskoristila MTV Video Music Awards za svjetsku premijeru glazbenog videa za svoj prvi solo singl u tri godine "Look What You Made Me Do" i dobitnica nagrade za životno djelo Pink, koja je za svoju šestogodišnju kćer Willow, koja je bila u publici, održala govor o ljepoti i prihvaćanju koji je mnogima izmamio suze.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije