Udala se Jelena Veljača: Evo koje poznate ličnosti su bile dio slavlja

1
Radiosarajevo.ba
Udala se Jelena Veljača: Evo koje poznate ličnosti su bile dio slavlja
Foto: Instagram / Ceremonija održana u centru Zagreba

Popularna hrvatska glumica Jelena Veljača jučer je treći put izgovorila sudbonosno „da“. Veljača se udala za Vitu Turšića, bivšeg savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića.

Objavila je prvu fotografiju u vjenčanici na društvenim mrežama te napisala kako je nastala netom prije nego što je hodala do oltara.
Vjenčanje su snimali i njihovi prijatelji.

Veljača je blistala u kratkoj bijeloj vjenčanici, dok je Vito na sebi imao tamnoplavo odijelo s bijelim linijama. Među zvanicama su, između ostalih, bili Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić.

Vjenčanju je prisustvovala i muzička diva Tereza Kesovija, koja je nakon ceremonije otpjevala pjesmu „Moja posljednja i prva ljubavi“.

Jelenina kuma bila je Matea Kotlar, a Vitin kum Marko Jurčić, savjetnik predsjednika HGK i predvodnik gospodarskog izaslanstva Komore.

Veljača i Turšić zaručili su se prije dva mjeseca, a zajedno se se uselili u stan u centru Zagreba. Par se vjenčao u Botaničkom vrtu u centru Zagreba, a slavlje su nastaviti na hipodromu u restoranu Potkova, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije