Udala se Britney Spears, svadbu je zasjenio skandal

1
Radiosarajevo.ba
Udala se Britney Spears, svadbu je zasjenio skandal
Foto: Elle / Britney Spears i Sam Asgharij

Britney Spears stala je pred oltar sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem u Los Angelesu, njena porodica vjenčanju nije prisustvovala, ali su bili njeni poznati prijatelji.

Pop zvijezda Britney Spears i njen odabranik Sam Asghari stali su pred oltar u Los Angelesu i izrekli sudbonosno ''da'' nakon dugo godina od upoznavanja u Britneyinom spotu za ''Slumber Party''.

Britney je nosila Versace vjenčanicu poznate dizajnerice Donatelle Versace koja je također bila jedna od gostiju na svadbi, piše Dnevnik.hr.

Strašne scene: Muškarac se zapalio ispred zgrade suda u New Yorku tokom suđenja Trumpu

Strašne scene: Muškarac se zapalio ispred zgrade suda u New Yorku tokom suđenja Trumpu

Prema pisanju magazina People, Britney je do oltara hodala uz pjesmu ''Can't Help Falling in Love'', a samom vjenčanju je prisustvovalo 60 gostiju.

Iako fotografija mlade i mladoženje još nema, paparazzi su cijeli dan pratili šta se događa na Britneyinom posjedu, a posljednje što su uspjeli uhvatiti je kočija koja je stigla na adresu nešto iza 16 sati.

Kočija je izgledala baš poput one u bajci ''Pepeljuga'', a uz nju je bio i bijeli konj.

80 gostiju na vjenčanju je bilo posluženo cateringom iz lokalnog restorana koji se zalaže za zdrave domaće sastojke i jela, a prema pisanju Daily Maila svadbeni meni uključuje predjela od govedine Kobe i tartara od Ahi tune, nakon čega slijede predjela kao što su odresci ili brancin poslužen s pougljenim komoračem, šafranom i krem umakom od rajčice

Meni je sadržavao i panna cottu s kompotom od bobica i rastopljenu čokoladnu tortu.

Vjenčanju su prisustvovale Madonna, Paris Hilton i Drew Barrymore, a Paris je nosila usku crnu haljinu koja je istaknula njenu figuru.

Paparazzi su je uspjeli uhvatiti kad je u automobilu stigla na vjenčanje u pratnji svoje majke Kathy.

Drew Barrymore odjenula je smeđu haljinu s istaknutim rukavima, a na vjenčanje je stigla dobro raspoložena i podijelila dojmove s paparazzima.

Bivši suprug Britney Spears Kevin Federline potvrdio je kako vjenčanju nisu prisustvovali ni Britneyini sinovi Sean i Jayden, ali da mami i novom očuhu žele sve najbolje u daljnjem životu.

Međutim, sve nije moglo proći bez problema pa je Britneyin bivši suprug Jason Alexander upao na njen posjed i krenuo stvarati neugodnosti prije nego ga je osiguranje srušilo na tlo i pozvalo policiju.

Jason je vikao kako ga je Britney pozvala na vjenčanje te da je ona bila njegova jedina supruga i ljubav, a onda krenuo prijetiti kako će uništiti vjenčanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije