Udaje se najzgodnija žena na svijetu: Nicole Scherzinger i Thom Evans odnedavno zaručeni

0
Radiosarajevo.ba
Udaje se najzgodnija žena na svijetu: Nicole Scherzinger i Thom Evans odnedavno zaručeni
Foto: Facebook / Nicol Scherzinger i Thom Evans

Jedna od najljepših žena svijeta Nicole Scherzinger(44) trebala bi ovog ljeta stati pred oltar, ona i Thom Evans (37) navodno su odnedavno zaručeni.

Par se prema nekim izvorima početkom mjeseca zaručio na Mikonosu, a sada su njihovi prijatelji objavili da će se bivša pjevačica grupe "Pussycat Dolls" i bivši igrač ragbija vjenčati, prenosi Mail Online.

Par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se na snimanju jednog talent show-a u SAD-u u kom je Nicol bila članica žirija.

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

Johann Sattler: "Dan Evrope podsjetnik da se odbace politike podjela i mržnje"

"Osvojio sam jackpot", izjavio je Thom u jednom intervjuu.

Nicol prije igrača ragbija nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala njega, a odvajaju se u rijetkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019. godine, a zadnjih godinu dana proveli su na plažama širom svijeta. Svoja putovanja objavljuju i na Instagramu gdje se redovno hvale svojim isklesanim i osunčanim tijelima, piše Žena.rs.

Sada se čini da je Nicol konačno pronašla svoju srodnu dušu pored Thoma dok je u prošlosti ljubila vozača formule Luisa Hamiltona i bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije