U tragičnoj nesreći preminuo 27-godišnji glumac, zvijezda serije 'Gen V'

0
Radiosarajevo.ba
U tragičnoj nesreći preminuo 27-godišnji glumac, zvijezda serije 'Gen V'
Foto: Netflix / Chance Perdomo

Glumac Chance Perdomo tragično je preminuo nakon nesreće s motociklom u dobi od samo 27 godina. Perdomo se proslavio svojom briljantnom izvedbom u popularnoj Gen V, spinoffu TV serije The Boys.

Njegovi agenti potvrdili su njegovu smrt i pozvali na privatnost obitelji: "Njegovu strast prema umjetnosti i nezasitnu želju za životom osjetili su svi koji su ga poznavali, a njegova toplina nastavit će se u onima koje je najviše volio. Molimo vas da poštujete želju obitelji za privatnošću dok žale zbog gubitka svog voljenog sina i brata."

Producenti serije Gen V također su izdali izjavu pohvalivši Perdoma za njegov karakter i predanost svom zanatu.

Konaković o sjednici u New Yorku: 'Dodik i Cvijanović više brinu o ruskom, a manje o srpskom narodu'

Konaković o sjednici u New Yorku: 'Dodik i Cvijanović više brinu o ruskom, a manje o srpskom narodu'

"Ne možemo ovo uopće razumjeti. Za nas koji smo ga poznavali i radili s njim, Chance je uvijek bio šarmantan i nasmijan, entuzijastična sila prirode, nevjerojatno talentiran izvođač, i više od svega toga. Čak ni pisanje o njemu u prošlom vremenu nema smisla. Jako žalimo zbog Chanceove obitelji i tugujemo zbog gubitka našeg prijatelja i kolege. Zagrlite svoje voljene večeras.”

Mnogi se na društvenim mrežama opraštaju od mladog glumca, s tugom primjećujući kako je bio iznimno talentiran.

"Odmori se, Mlada legendo. Tako je tužno što si tako rano napustio ovaj svijet”, komentirao je jedan obožavatelj.

"Tako sam tužna... Chance je bio izvrstan glumac, a bio je tako mlad. Nadam se da su njegova obitelj i prijatelji dobro pokušavajući se uhvatiti u koštac s ovom tragedijom", dodala je još jedna osoba u komentaru, dok je još neko istaknuo: "Bio je vraški glumac i postigao je mnogo više u svom kratkom životnom vijeku.. zauvijek ćemo ga pamtiti..."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije