U pozadini je teška priča: Sjećate li se kovrdžave Sue, evo kako danas izgleda

0
Radiosarajevo.ba
U pozadini je teška priča: Sjećate li se kovrdžave Sue, evo kako danas izgleda
Foto: Printscreen / Scena iz filma

Prošlo je 29 godina od prvog emitiranja filma Kovrdžava Sue koji je osvojio mnoga srca gledatelja, a u čijem je središtu težak život siromašne djevojčice i njenog oca beskućnika.

U filmu iz 1991. godine koji se obično emitirao u praznično vrijeme, glavne su uloge odigrali danas 39-godišnja Alisan Porter koja je prve glumačke uloge odigrala sa samo pet godina, ali nakon uloge kovrdžave Sue odlučila se povući iz javnosti i nigdje se jako dugo nije pojavljivala.

Nakon nekoliko godina okrenula se muzici jer je shvatila da joj je pjevanje draže od glume. Prije četiri godine se prijavila i na jedan popularni talent show u kojem je i pobijedila.

No u pozadini njenog izbivanja iz javnosti stoji teška priča o ovisnosti s kojom se dugo borila, a o svemu je tek po prvi put hrabro progovorila na blogu Lil' Mamas, prenosi dnevnik.hr

"Pozdrav, ja sam Ali i ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo na pamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dijete bila zvijezda'', napisala je tada Alisan koja se teško nosila sa slavom, ali i činjenicom da nakon Sue nije uspjevala dobiti nove angažmane u filmovima i serijama.

Alison više ne konzumira alkohol od 2017. godine i ponosna je majka 8-godišnjeg Masona i 6-godišnje Arije koje je dobila s bivšim suprugom Brianom Autenriethom.

Što se tiče njezine glazbene karijere, Alisan je 2019. godine lansirala svoj album "Pink Cloud". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije