Tužan dan u porodici bivše Miss Hrvatske rođene u BiH

2
Radiosarajevo.ba
Tužan dan u porodici bivše Miss Hrvatske rođene u BiH
Foto: Instagram / Anica Kovač

Anica Kovač je putem društvenih mreža objavila tužnu vijest o smrti svog oca Ivice Martinovića.

Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač na svom je profilu na Instagramu objavila tužnu vijest da je preminuo njen otac Ivan Martinović, od kojeg se oprostila dirljivim riječima.

"Tata moj, snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom, počivao u miru Božjem", napisala je Anica uz očevu crno-bijelu fotografiju.

Njeni su joj pratitelji uputili brojne riječi podrške i utjehe, među kojima i brojne poznate zvijezde poput Nine Badrić, Monike Sablić i Ane Bekuta.

"Draga Ana, iskrena sućut tebi i obitelji", "Ane naša lipa, upućujemo ti iskreno saučešće", "Moje saučešće predivna dušo moja", "Žao mi je, Anice", "Ane moja, otac ti je dao najbolji poklon ikada, a to je da je vjerovao u tebe i tvoju ljubav. U našim srcima ostaje vječno živjeti, a do ponovnog susreta počivao u miru Božjem", "Draga moja, moja sućut puno snage uz božju pomoć, a tati pokoj vječni", dio je poruka koje je dobila.

Anica je rođena u Tomislavgradu. Ona je davne 1995. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. Usto je haljina koju je tada nosila, ona dizajnerice Branke Donassy, proglašena najljepšom na svijetu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije