Turski pjevač tvrdi: Adele je moja kćerka, bio sam u vezi s njenom majkom

Radiosarajevo.ba
Turski pjevač tvrdi: Adele je moja kćerka, bio sam u vezi s njenom majkom
/ Foto: Rolling Stone
Folk muzičar iz Bodruma, odmarališta na jugu Turske, ovih dana ustvrdio je kako je on biološki otac britanske pop zvijezde Adele. Naime, Mehmet Asar tvrdi kako je prije 30 godina bio u ljubavnoj vezi sa Adeleinom majkom.

Kako kaže, sve je počelo još davne 1987. godine, kada je Adeleina majka Penny Adkins sa prijateljicama doputovala u Bodrum na odmor. Tada je Mehmet radio kao vozač taksija, a uskoro je upoznao društvo u kojem se nalazila i Penny, prenosi Daily Sabah.

„U to vrijeme mnogo smo se sviđali jedno drugom i proveli smo zajedno dvije sedmice. Uskoro je ona i produžila svoj odmor, te se u Englesku vratila tek nakon mjesec dana. U Bodrum je dolazia još dva puta i bila je moj gost po mjesec dana, a posljednji put kada je odlazila željela je da pođem s njom u Englesku. Ja to nisam mogao podnijeti, pa sam je pozvao da ostane sa mnom, no ona nije željela i tada smo se rastali“, ističe Mehmet Asar, dodavši da se još nekoliko puta čuo sa Penny, ali su tada internacionalni pozivi bili preskupi, te su oni bili primorani da prekinu svoju vezu.

Ipak, kako tvrdi, vrijeme koje su Penny i on proveli zajedno odgovara vremenu kada je Adele rođena. To je primijetio kada je Adele osvojila jednu od nagrada Grammy prošle godine, nakon čega je ostao iznenađen shvativši da je njena majka žena sa kojom je bio u vezi prije 30 godina.

Kada vidim Adeleine pokrete, ja vidim sebe. Vidio sam da često, tokom koncerta, podigne svoju desnu ruku i tada sam primijetio da njeni prsti imaju blagu anomaliju baš kao i moji. Ja jednostavno znam da je ona moja kćerka“, dodaje Asar, koji je već pozvao Adele i Penny da dođu do njega u Bodrum.

Ističe da je spreman podvrgnuti se i DNK testiranju da bi dokazao svoje tvrdnje, a navodi i da ne traži ništa od Adele, osim da shvati da je ona njegova kćerka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije