Regija / Tuđmanov "unuk" prešao na pravoslavnu vjeru i promijenio ime

29. 01. 2017. u 11:48:00

Shares: 0

Igor Tuđman do sada je nekoliko puta s'punio novinske stupce.

On je samozvani "unuk" prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, koji je prije nekoliko godina sa Natašom Ivkošić opljačkao jednog Beograđanina i zbog toga bio i u zatvoru.

Ovaj 37-godišnjak otkriva beogradskom tabloidu 'Alo' da se krišom krstio u jednoj pravoslavnoj crkvi u Hrvatskoj i uzeo kršteno ima Aleksandar. Igor Tuđman inače se sam u javnosti predstavlja kao unuk prvog hrvatskog predsjednika, no ustvari je sin liječnika Miroslava Tuđmana kojemu je Franjo Tuđman bio - stric.

Igor, odnosno Aleksandar kaže da se na promjenju vjere odlučio jer ljude ne dijeli po nacionalnosti već kakvi jesu te naglašava kako nije nacionalist. Kaže da voli Beograd i podsjeća je da je i njegov djed živio u tom gradu te da dva unuka njegovog pokojnog djeda također imaju srpska imena.

Tuđmanov unuk tvrdi da sada živi u Cannesu u Francuskoj i da tamo ne koristi prezime Tuđman kako bi izbjegao insinuacije da na tom prezimenu gradi karijeru.

U Cannesu snima dokumentarce o noćnom životu, automobilima, ali i o svojem životu, prenosi beogradski tabloid.

Novinarima se pohvalio fotografijom sa talijanskom porno glumicom Cicciolinom i izjavio da se rastao od Nataše Ivkošić te da u Cannesu, gdje živi posljednje dvije i pol godine, ima novu ljubav. Njegova bivša supruga bavi se manekenstvom i pjevanjem pod  umjetničkim imenom Moskva, prenosi Slobodna Dalmacija.

NEMA KOMENTARA