Trudna Kourtney Kardashian hitno operisana: 'Onaj ko to nije prošao ne može razumjeti strah'

0
Radiosarajevo.ba
Trudna Kourtney Kardashian hitno operisana: 'Onaj ko to nije prošao ne može razumjeti strah'
Foto: Društvene mreže / Kourtney Kardashian i Travis Barker

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (44) završila je u bolnici, gdje su je doktori hitno operisali  kako bi spasili život njezine bebe.

Nakon prijema u bolnicu, Kardashianka je otkrila sve o svojoj operaciji. Osim toga, zahvalila je svom suprugu Travisu Barkeru (47) koji je dotrčao s turneje u bolnicu, kao i svojoj majci Kris Jenner (67) koja je bila uz nju.

"Kao neko ko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne operacije fetusa. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne", napisala je Kourtney, između ostalog.

Klafurić: Meč na Koševu dolazi u dobrom trenutku za nas

Klafurić: Meč na Koševu dolazi u dobrom trenutku za nas

Reality zvijezda nalazi se u kasnoj trudnoći. Očekuje svoje četvrto dijete, ujedno i prvo sa suprugom Travisom Barkerom. Paru stiže sinčić.

Inače, Kardashianka već ima troje djece s bivšim partnerom Scottom Disickom, a Travis ima dvoje djece s bivšom suprugom Shannom Moakler, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije