Trifunović se prvi put oglasio nakon privođenja: "Sad sam potpuno drugačiji čovjek. Prevaspitan"

1
Radiosarajevo.ba
Trifunović se prvi put oglasio nakon privođenja: "Sad sam potpuno drugačiji čovjek. Prevaspitan"
Foto: Facebook / Sergej Trifunović

Srbijanski glumac Sergej Trifunović se prvi put oglasio nakon što je prije nekoliko dana priveden zbog posjedovanja nedozvoljenih supstanci.

Obratio se pratiteljima na svom Instagram profilu, a u nastavku prenosimo njegovu objavu u cijelosti:

"Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6.000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Prevaspitan. Bolji. Sportista. Svi na izbore", napisao je Trifunović na Instagramu.

Damir Džumhur ispao iz kvalifikacija Roland Garrosa

Damir Džumhur ispao iz kvalifikacija Roland Garrosa

Podsjetimo, glumac je priveden zbog nekoliko grama nedozvoljenih spustanci, koje je prilikom pretresa imao kod sebe. Trifunovića i drugog muškarca je policija prema nezvaničnim informacijama zatekla tokom primopredaje droge i po nalogu tužilastva im je tada određeno zadržavanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije