Traži se dodatna istraga zbog smrti Matthewa Perryja

0
Radiosarajevo.ba
Traži se dodatna istraga zbog smrti Matthewa Perryja
Foto: Twitter / Matthew Perry

Uzrok smrti glumca Matthewa Perryja u njegovom domu u subotu će zahtijevati dodatne istražne korake od strane Kancelarije medicinskog ispitivača okruga Los Angeles prije nego što se donese zaključak, prema zapisima te agencije.

Medicinski ispitivač je ažurirao svoj online zapis za Perryja u nedjelju popodne, navodeći uzrok smrti kao "odgođen".

"U slučajevima kada uzrok smrti ne može biti utvrđen prilikom obdukcije, izdavat će se odgođeni certifikat dok se ne obave dodatne studije", prema smjernicama losanđeleskog mrtvozornika.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Obdukcija je već obavljena, ali ispitivači čekaju rezultate toksikoloških izvještaja kako bi utvrdili uzrok Perryjeve smrti, rekla je Kancelarija medicinskog ispitivača za CNN u nedjelju. Takvi izvještaji mogu potrajati nekoliko sedmica.

Istragom će se koristiti toksikološki izvještaji kako bi se utvrdilo da li su eventualne strane tvari mogle pridonijeti Perryjevoj smrti, prema izjavi izvora iz pravosudnih organa.

Odjel za istragu pljački i ubistava Losanđeleske policije istražuje Perryjevu smrt, ali izvor iz pravosudnih organa je rekao za CNN da se ne sumnja na zločin. U nedjelju su zapisi medicinskog ispitivača naznačili da su ostaci glumca spremni za predaju njegovoj porodici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije