Torta od 15 spratova i vjenčanica od 20.000 eura: Spektakularna svadba Katarine Grujić

5
Radiosarajevo.ba
Torta od 15 spratova i vjenčanica od 20.000 eura: Spektakularna svadba Katarine Grujić
Foto: Instagram / Torta od 15 spratova i vjenčanica od 20.000 eura: Spektakularna svadba Katarine Grujić

Srbijanska pjevačica Katarina Grujić i fubaler Crvene zvezde Marko Gobeljić danas, prave svadbeno veselje u jednom poznatom hotelu u Beogradu, a očekuje se pravi spaktakl.

Katarina i Marko će svoju ljubav krunisati u Hramu Svetog Save, nakon čega će se gosti uputiti ka hotelskoj sali, gdje će sve biti besprekorno dekorisano.

Na glamuroznom slavlju će se gostima služiti najskuplje samo piće, a gosti će se počastiti tortom od čak 15 spratova!

Saznajemo: Podnesena krivična prijava protiv Predraga Bartule

Saznajemo: Podnesena krivična prijava protiv Predraga Bartule

"Na mojoj svadbi će biti pola estrade, tako da se nadam da će svako od njih otpjevati bar po jednu pjesmu", rekla je kroz smijeh mlada.

Dok će se mladoženja presvući samo jednom, pjevačica će to učiniti čak tri puta.

"Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj vjenčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 eura! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu", otkrio je izvor blizak pjevačici.

"Nakon toga će obući drugu haljinu drugačijeg kroja. Biće duga i uska, a potpisuje je Huso Čorbić, njen dugogodišnji dizajner iz Bosne", naveo je izvor i dodao:

"On joj je napravio i treću, kratku mini-vjenčanicu, koju će obući za sam kraj veselja koji će prerasti u žurku, a za koju se nadaju da će potrajati do duboko u noć."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije