Teški dani za Shakiru: Pjevačicu svakodnevno posjećuje medicinska sestra

Radiosarajevo.ba
Teški dani za Shakiru: Pjevačicu svakodnevno posjećuje medicinska sestra
Foto: Facebook / Shakira
Prije dvije sedmice Shakira je teška srca obožavatelje obavijestila da zbog zdravstvenih poteškoća mora otkazati rasprodati koncert u Lanxess Areni u njemačkom Kolnu, a potom je otkazala i koncert u Parizu, Amsterdamu i Antwerpu.

Shakira je morala uzeti dugi predah od posla: zbog ozbiljno oštećenih glasnica na probama, uslijed čega su joj one počele čak i krvariti, morala je otkazati koncerte zakazane  za europsku turneju - ukupno 17 nastupa.

Čini se da je njen tempo tokom priprema bio prežestok da bi izdržala, a uz sve to šuškalo se i da ona i slavni nogometaš Gerard Pique imaju problema u vezi u kojoj odgajaju svoja dva sina, četverogodišnjeg Milana i dvogodišnjeg Sashu.

"Tokom svih ovih godina koliko pjevam, nikada se nisam suočila sa situacijom poput ove. Ne mogu dočekati dan kad ću se vratiti na pozornici i čuti vas kako pjevate sa mnom", napisala je, između ostalog, u izjavi za medije.

Kako bilo, porodica je ovih dana zasigurno najveća podrška pjevačici.

Kolumbijku, koja s porodicom živi u Barceloni, svakodnevno dolazi posjetiti medicinska sestra, a porodica se nada da Shakira ipak neće morati otići na operaciju glasnica kao što je to svojedobno morala njena koleginica Adele.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije