Tamara Ecclestone progovorila o razvodu roditelja

Radiosarajevo.ba
Tamara Ecclestone progovorila o razvodu roditelja
Iako u većini slučajeva, kada govori o svom privatnom životu, Tamara Ecclestone priča o svojoj kćerkici Sophiji i suprugu Jayu Rutlandu, ovoga je puta progovorila i o svom odrastanju i odnosu s roditeljima, majkom Slavicom i ocem Bernijem Ecclestone.

"Bila sam poput dječaka, a mama mi je odjenula čipkastu, kičastu haljinu za rođendansku zabavu. Postoji fotografija tog trenutka i mene skroz mrzovoljne i crvenih očiju od plača, jer sam željela umjesto haljine odjenuti traperice ili treger hlače. Dugo godina sport mi je bio broj jedan, bila sam sušta suprotnost ovome što sam postala", priznala je bogata nasljednica, kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, Tamara Ecclestone.

Osim o sebi, Tamara je otkrila puno toga i o svom odrastanju, ali i bogatim roditeljima i njihovom odgoju.

"Mama je bila ona koja je stroga, no, ipak, moji roditelji nisu bili baš tako strogi. S 18 godina mogla sam pušiti pred njima, svaki dečko kojeg sam imala mogao je prespavati kod mene. Mamina mantra bila je: 'Bez tajni i laži'. Jedino što bi ju izbacilo iz takta i kada bi bila ljuta bilo bi ako bi nas uhvatila u laži. Ona je bila prijateljica i rame za plakanje i za sve naše prijatelje s problemom.’

Kako je rekla, niti ona, niti sestra joj Petra, nisu bile tatine princeze. Ipak, on je bio nježniji i pažljiviji prema njima.

"Ako bi mama vikala zbog nečega na nas, samo bi pogledali tatu i on bi ju smirio. Kada god sam ga trebala, bilo da sam prekinula s dečkom, dobar savjet, ma bilo šta, on je bio uvijek tu za mene. Mnogi misle da on uopće nema emocija, no to nije istina."

Iako je odrastala u bogatstvu, priznala je da je poprilično kasno shvatila koliko su Ecclestonovi zapravo bogati.

"Nije baš da sam se u školu vozila u Lamborghiniju. Uvijek smo vozili obiteljski automobil, poput svake druge obitelji, poput Audija, a kuća u kojoj sam odrasla nije ni upola velika koliko je ova u kojoj sada živim. Moj je otac uvijek bio oprezan s novcem, kao i mama, i puno su ga više cijenili jer su došli iz obitelji koje ga nisu imale previše."

Njeni roditelji, Slavica i Bernie Ecclestone, razveli su se kada je Tamara imala 23 godine, a sve to dodatno ju je pogodilo. Kako je priznala, možda bi joj bilo lakše da se sve to izdogađalo kada je bila puno mlađa.

"Mislim da što si stariji, teže ti pada, jer proveli smo sve te Božiće i rođendane zajedno, stvorili divne uspomene, a onda se odjednom nađeš u poziciji da moraš odabrati s kime ćeš se vidjeti za Božić. Osjećala sam se rastrgano."

I dok se njen otac skrasio i oženio za Fabianu Flosi, koju Tamara na početku baš i nije simpatizirala, njena je majka Slavica, kako je rekla, ‘završila priču’ s muškarcima te se posvetila unučadi. Isto tako, Tamara je otkrila kako je upravo majčinstvo dodatno zbližilo nju i njenu mlađu sestru Petru.

"Moja sestra je moja najbolja prijateljica i takva povezanost pomogla mi je kada sam prolazila kroz mnoge životne situacije. Kada su se naši roditelji razvodili, ona je bila jedina koja me je razumjela. Uvijek sam se mogla osloniti na nju, i nadam se da to isto ona može reći za mene",prenosi Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije