Sylvester Stallone ljetuje na najluksuznijoj jahti na Jadranu

Radiosarajevo.ba
Sylvester Stallone ljetuje na najluksuznijoj jahti na Jadranu
Foto: 24sata.hr / Sylvester Stallone na Jadranu

Glumac Sylvester Stallone (72) nedavno je stigao u Split sa suprugom Jennifer Flavin (50) i kćeri Sistine Rose (21), Sophijom Rose (22) i Scarlet Rose (17). Američka zvijezda odmor provodi na Jadranskoj obali na jahti 'Meira' čiji najam iznosi gotovo milion kuna (oko 260.000 KM).

Trenutno se ova peteročlana obitelj usidrila na otoku Drvenik Veli sjeverozapadno od Šolte, a kćerka Sistine na društvenim mrežama objavljuje kako obitelj provodi svoje slobodno vrijeme. Meira je jedna od najluksuznijih jahti u Hrvatskoj, napravljena je 2018. godine te je duga 55 metara, a široka deset.

Sylvester Stallone na Jadranu - undefined

Jahta Meira iznutra

Osim što ima šest kabina koje su opremljene kupaonicom, LED TV-om, kućnim kinom sistemom i velikim ormarima, na jahti se nalazi i sauna te soba za masažu.

Sistine je na svojem Instagram profilu otkrila još jednu prednost jahte, a to je vodeni tobogan dug nekoliko metara na kojem je obitelj provela srijedu popodne. Njezini obožavatelji primijetili su kako se na njihovoj jahti, osim obitelji, nalazi i mlađi muškarac koji se druži sa Sistine, a šuška se kako je riječ o njezinom dečku.

Također, osim vodenog tobogana, tu je i gliser, jet ski, oprema za kanu, ronjenje i pecanje. Dok nije sezona, cijena najma je 105.000 eura, odnosno 776.000 kuna, a kad je sezona 133.000 eura, odnosno gotovo milijun kuna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije