Svi Severinini mladići: Ljubavi koje je zasjenio Igor Kojić (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Svi Severinini mladići: Ljubavi koje je zasjenio Igor Kojić (FOTO)

Najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković navodno se udala jučer za Igora Kojića u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti.

Sretni par nakon vjenčanja skočio u bazen (FOTO)

FOTO: Severina se udala u pitoresknim Balama!

Jučer je objavljena fotografija mladenke u vjenčanici uz datum od 22.11. No, bilo kako bilo, već supruga ili tek buduća mladenka, zasigurno već uživa. Mladi Kojić je već zasjenio sve njene bivše ljubavi.

Prva Severinina velika ljubav bio je pjevač grupe Kojoti Alen Marin. Zajedno su bili '90-tih godina. Pjevačica je bila vjerena i za preduzetnika Srećka Vargeka koji je bio uz nju tokom seks skandala. Dvije godine poslije zaljubila se u mladog Matu Čuljka. Vjeridbu su raskinuli nekoliko dana prije njenog 35. rođendana. Severina se kratko zabavljala s tajkunom Milanom Lučićem. 2008. godine je upoznala Slavka Šajinovića (46), ali veza je pukla jer se zaljubila u kralja bakra kojem je pjevala na rođendanu - Milana Popovića. On je bio peti muškarac koji je zaprosio Severinu. U vezi su dobili sina Aleksandra (3) zbog kojeg se i dalje susreću, ali samo na sudu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije