Sve zbog prelijepe italijanske novinarke: 'Ovo je najteži trenutak Rakitićeve karijere'

0
Radiosarajevo.ba
Sve zbog prelijepe italijanske novinarke: 'Ovo je najteži trenutak Rakitićeve karijere'
Foto: EPA - EFE / Ivan Rakitić

Mnogi fanovi Ivana Rakitića, igrača Seville, zaključili su da je ovo bio najteži trenutak u njegovoj karijeri.

Naime, u nedjelju, 12. novembra, odigran je veliki derbi između Rakitićeva kluba i Real Betisa, utakmica je završila 1:1, a fantastičan gol s 25 metara udaljenosti za domaćine zabio je upravo Rakitić.

Nakon derbija Rakitić je razgovarao s najpoznatijom italijanskom sportskom novinarkom Dilettom Leottom. Talijanka je potom objavila niz fotografija na svom Instagramu, a jedna od njih je i ona u kojoj je ovjekovječen trenutak dok uzima Rakitićevu izjavu.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

"Najteži trenutak Rakitićeve karijere", napisao je u komentare jedan obožavatelj, a s nekoliko hiljada lajkova na komentaru, čini se da se mnogi slažu s time.

Podsjećamo, Diletta Leotta ljubi njemačkog sportaša Lorisa Kariusa koji je golman engleskog kluba Newcastle United, a par je u augustu dobio djevojčicu.

Ranije su italijansku novinarku povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem. Prema pisanjima medija, u januaru 2021. godine, Zlatan je proveo noć u njenoj kući. Navodno je Ibrahimović proslavio Novu godinu sa svojom suprugom na zabavi, a potom je supruga otišla kući, a on do Dilette kod koje je ostao do ranih jutarnjih sati. Šuškalo se da su i zajedno večerali jednom prilikom, ali glasine nisu potvrđene, a čak se Diletta jednom prilikom osvrnula na veze sa zauzetim muškarcima.

"Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati svijest da se ne dovedeš u pogrešne situacije", rekla je tada novinarka.

Priča o bivšem Vatrenom koji mora u zatvor: ‘Ne može se izvući čak i da plati dug bivšoj suprugi'

Priča o bivšem Vatrenom koji mora u zatvor: ‘Ne može se izvući čak i da plati dug bivšoj suprugi'

Kasnije je ona započela vezu sa slavnim turskim glumcem Canom Yamanom, a u oktobru 2022. godine viđena je sa svojim trenutnim partnerom Kariusem, pa se počelo tada pisati o njihovom odnosu, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije