Sve oči bile uprte u nju: Messijeva supruga zablistala na dodjeli Zlatne kopačke

Radiosarajevo.ba
Sve oči bile uprte u nju: Messijeva supruga zablistala na dodjeli Zlatne kopačke
Foto: Express.co.uk / Antonela Roccuzzo i Leo Messi

Na dodjelu ovogodišnje Zlatne kopačke Leo Messi poveo je prelijepu suprugu Antonelu Roccuzzo, te sinove Matea i Thiaga.

Naime, kako smo jučer pisali, šesti put u karijeri argentinski nogometni majstor Lionel Messi postao je dobitnik europske "Zlatne kopačke" koja se dodjeljuje vodećem strijelcu u europskim prvoligaškim nogometnim natjecanjima.

Messi je "Zlatnu kopačku" zaslužio postigavši prošle sezone 36 golova u 34 ligaška nastupa, a nagradu su mu na svečanosti u Barceloni predali njegovi sinovi Thiago i Mateo.

"Nacionalna prvenstva su najvažnija natjecanja, bez njih nema niti Lige prvaka," kazao je Messi dodavši: "Hvala svima. Mojoj porodici, kolegama, trenerima, svima koji su mi pomogli da danas budem ovdje."

Ipak, ni slatki i uzbuđeni sinovi, te njegova šesta osvojena kopačka nisu uspjeli zasjeniti zanosnu Antonelu, koja se posebno potrudila da sve oči budu uprte u nju i njezin dekolte.

Naime, ljepotica, koja je inače majka troje djece, blistala je u crnoj kombinaciji s dekolteom do pupka.

"Čestitam ti. Zaslužuješ i više od ovog. Tako sam ponosna što si osvojio šestu Zlatnu kopačku", napisala je Antonela suprugu na Instagramu.

Podsjetimo, jedan od najboljih nogometaša svijeta i 31-godišnja ljepotica zaljubili su se još u djetinjstvu.

Zanimljivo je to da je Messi ljubav svog života upoznao kada je imao samo 5 godina, a u jednom je intervjuu priznao kako se u nju zaljubio kad mu je bilo svega 9 godina.

Par se vjenčao u junu 2017. u Argentini, a imaju i troje djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije