Sve je bila samo laž: Najavili razvod, a zapravo nikada nisu ni bili u braku

Radiosarajevo.ba
Sve je bila samo laž: Najavili razvod, a zapravo nikada nisu ni bili u braku
Vijest o razvodu Jennifer Aniston i Justina Theruxa odjeknula je medijima protekle sedmcie. Par se nakon dvije i pol godine odlučio razići, a javnost su o tome obavijestili saopćenjem, baš kao što to i priliči velikim zvijezdama.

"Odlučili smo najaviti svoju rastavu. Odluka je bila obostrana i donesena je krajem prošle godine", obznanili su sada već bivši partneri i dodali kako su se odlučili rastati kao par, ali i da se vesele nastavku dragocjenog prijateljstva.

No, ako je vjerovati američkim medijima, postoji mogućnost da Justin i Jennifer zapravo nikada niti nisu bili u braku.

 Američki tabloid TMZ tvrdi da ne postoji nikakav papirnati dokaz o tome da su njih dvoje sklopili bračnu zajednicu. Pretražili su, kako pišu, sve podatke o vjenčanima u Los Angelesu još od 2010. godine, no vjenčani list Justina i Jennifer nisu uspjeli pronaći. 

"Kontaktirali smo također i nekoliko odvjetnika koji se bave brakorazvodnim parnicama i niti jedan od njih nije angažiran ni od strane Justina ni od Jennifer. U pravilu postoji mogućnost da su vjenčani, no prema onome do čega smo došli postoji mogućnost i da nisu", piše TMZ.

Njihovo otkriće prenijeli su i drugi mediji među kojima su Mirror i The Sun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije