Svadba godine: Jedna od najljepših žena svijeta i fudbaler rekli DA!

Radiosarajevo.ba
Svadba godine: Jedna od najljepših žena svijeta i fudbaler rekli DA!
Foto: Instagram / Sergio Ramos i Pilar Rubin

Fudbaler Sergio Ramos i osam godina starija Pilar Rubio poslije sedam godina veze odlučili su da izgovore sudbonosno da, a vjenčanju je prisustvovalo i njihove troje djece koje su dobili dok su još živjeli u nevjenčanoj zajednici. Mlada se pojavila u vjenčanici koju je pažljivo birala a za kojom su žene širom svijeta već poludjele.

Jedna od najljepših žena svijeta i poznati fudbaler slavlje su organizovali u katedrali u Sevilji, da bi se sve potom nastavilo na imanju koje Sergio posjeduje.

Mnogobrojne zvanice uživale su luksuzu, dok su na ulazu morali ostaviti mobilne telefone, pišu španski mediji, jer je fotografiranje bilo strogo zabranjeno.

Na početku večeri je pjevala Nina Pasotri, da bi kasnije zasvirao bend AC/DC koji je omiljeni bend Rubio, a za koji su mladenci izdvojili više od milion eura.

Na ovom luksuznom vjenčanju pojavili su se predstavnici jet-seta, piše Blic, a među njima i David i Victoria Beckham, Luka Modrić sa svojom djevojkom, te brojni drugi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije