Sutkinja u Severininom slučaju i Milan Popović uhvaćeni u istom hotelu

Radiosarajevo.ba
Sutkinja u Severininom slučaju i Milan Popović uhvaćeni u istom hotelu

Mediji u Hrvatskoj prenijeli su vijest kako su sutkinja Tea Golub i Milan Popović zimski odmor proveli u austrijskom skijalištu Katschberg.

"Mi smo u hotel stigli u subotu, 4. januara, navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela. Bila sam s porodicom, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili", potvrdila je sutkinja zagrebačkog Općinskog suda Golub za Jutarnji list.

Sutkinja Golub je, podsjećanja radi, donijela presudu kojom se starateljstvo nad zajedničkim sinom Severine i Popovića dodjeljuje samo ocu.

"Skijanje smo uplatili još na proljeće i šta smo trebali, otići", kazala je sutkinja koja je potvrdila da je u tom hotelu bilo i advokata iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti.

Sutkinja Golub je 28. novembra donijela privremenu mjeru i odlučila u nepravomoćnoj presudi da dijete živi s ocem, Milanom Popovićem te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Pritom u odluci nije navela na kojoj će adresi živjeti dječak.

Severina Kojić je na presudu uložila žalbu od tridesetak stranica. Sutkinja Golub prvog radnog dana na povratku sa skijanja u ponedjeljak poslala je spis na splitski Županijski sud u povodu žalbe na presudu koju su podnijeli Severinini advokati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije