Supruga Sergeja Trifunovića platila kaznu nakon što ju je prijavio: Evo koja je cifra u pitanju

0
Radiosarajevo.ba
Supruga Sergeja Trifunovića platila kaznu nakon što ju je prijavio: Evo koja je cifra u pitanju
Foto: Ringier / Sergej Trifunović i supruga Isidora

Nakon što je prošle sedmice Sergej Trifunović, pozvao policiju i suprugu Isidoru Mijanović optužio za nasilje, ona je privedena i osuđena na novčanu kaznu.

Isidora je osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji, i kaznu je platila.

"Isidora je osuđena na novčanu kaznu u iznosu od 20.000 dinara, istu je platila odmah. Ne vjerujem da će napuštati zemlju, njihov odnos je takav, danas u dobri, sutra nisu. Ipak, vole se", rekao je izvor za medije u Srbiji.

Nezapamćen incident u Italiji: Hrvatski stručnjak se potukao s fudbalerom Rome

Nezapamćen incident u Italiji: Hrvatski stručnjak se potukao s fudbalerom Rome

Inače, po zakonu 27 o strancima za ne prijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara.

Kako se navodi, glumac na sve načine pokušava da riješi problem sa svojom ženom, a od poziva prijatelja također nema mira, prenose mediji.

Njegove komšije su za Blic otkrile da su glumca stalno viđali zajedno sa Isidorom i da ništa nije ni slutilo da će doći do toga da je on prijavi policiji.

"Djelovali su mi kao skladan par, uvijek su zajedno bili, šetali njegovog psa. Šta se to desilo, samo oni znaju", rekla nam je njegova komšinica, dok je drugi komšija vidio glumca na terasi u pola noći.

"Sergeja sam vidio na terasi, tumarao je, tu je proveo pola noći. On izlazi napolje samo rano ujutru, i kasno uveče kada nikoga nema... Nije ni njemu svejedno, sigurno se i pokajao što ju je prijavio. Najgore je kada čovjek nešto ishitreno uradi, a sad nema nazad. Vidjet ćemo šta će biti dalje", rekla nam je komšinica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije