Supruga nogometaša šokirala izjavom: Ne bi mogla biti s muškarcem koji ne zarađuje 20.000 KM

0
Radiosarajevo.ba
Supruga nogometaša šokirala izjavom: Ne bi mogla biti s muškarcem koji ne zarađuje 20.000 KM
Foto: Screenshot/Instagram / Anna Zubkova

Oleksandr Zubkov, igrač ukrajinske nogometne reprezentacije, zajedno sa svojim suigračima osigurao je plasman na nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj nakon 2:1 pobjede nad Islandom u finalu doigravanja.

Nakon njegovog uspjeha, u centru medijske pozornosti našla se njegova supruga Anna Zubkova, i njena izjava koju je dala za lokalne medije u Ukrajini. Zubkova je rekla kako nikako ne bi mogla biti s muškarcem koji ne zarađuje dovoljno za njene standarde.

"Ne bih mogla nikada biti s čovjekom koji ne zarađuje veliki novac ili ima neku manju plaću. Koja je plaća za mog čovjeka normalna? Recimo najniže što bih prihvatila je 10.000 eura (20.000 KM)", izjavila je i nastavila:

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

"Trošim mjesečno barem 3.000 eura (6.000 KM). Ne kupujem ništa skupo za sebe jer se moj muž brine za to", dodala je.

Također, priznala je da i sama želi započeti neki biznis i zarađivati ​​novac jer smatra da će tek tada biti u potpunosti ispunjena.

"Mislio sam da će biti dovoljno da budem s čovjekom koji mi pruža financijsku sigurnost i da je to dovoljno. Ne, u zadnje vrijeme razmišljam da mi nije dovoljno da budem samo supruga i majka, želim zarađivati novac i biti ispunjena u ovom životu. Imam nekih ideja i želim stvarati odjeću", izjavila je Anna, prenosi SD.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije