Supruga Izeta Hajrovića dobila ponudu za posao, sve propalo zbog nedostatka kulture

Radiosarajevo.ba
Supruga Izeta Hajrovića dobila ponudu za posao, sve propalo zbog nedostatka kulture
Instagram / Izet i Lejla Hajrović

Leyla Hajrović (30), supruga bh. reprezentativca Izeta Hajrovića (28), podijelila je na društvenim mrežama privatnu poruku koja ju je jako naljutila, a poslovni projekt propao je i prije nego je započeo.

Leyla je pokazala prepisku u kojoj joj je pratitelj poslao poruku u kojoj se raspituje za cijenu reklame, bez da se predstavio. 

"Valjda svi imamo malo kulture da napišemo ćao, zdravo, što god i da se predstavimo. Ne trebaju mi novci pa mogu birati s kim ću surađivati, a tko nema kulture i osnovni red prema meni, nema potrebe za daljnjom diskusijom", napisala je u odgovoru.

Dovoljno da poslovna ponuda propadne.

Iziritiran njenim odgovorom, zainteresirani 'klijent' ubrzo joj je opsovao, a ona je neugodno iznenađena cijelu situaciju odlučila podijeliti s javnosti.

"Kultura na nivou. Samo da razjasnim: Ne trebaju mi novci znači da sam zdrava i imam što jesti. Imam krov nad glavom te sam u poziciji da ne moram prihvatiti ovakve stvari", pojasnila je.

Prepiska - undefined
Instagram: Prepiska

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije