Supruga golmana Hrvatske pohvalila se velikim uspjehom, oduševila svoje pratitelje

0
Radiosarajevo.ba
Supruga golmana Hrvatske pohvalila se velikim uspjehom, oduševila svoje pratitelje
Foto: Instagram / Dominik i Helena Livaković

Prije nešto više od pola godine jedini vlasnici The Garden Loungea, inače poznatog bara na zadarskom Muraju postali su upravo Dominik Livaković i njegova supruga Helena.

Potvrdio je to tada bivši vlasnik bara Nick Colgan, nekadašnji studijski menadžer grupe UB40. Colgan je pokrenuo popularni The Garden festival u Petrčanima, a potom se sa suprugom Charlotte i djecom preselio u Zadar i otvorio The Garden Lounge na mjestu bivše terase hotela Beograd.

The Gardenu je bila potrebna temeljita obnova, a Helena Livaković je sad ponosno na društvenoj mreži Instagram pokazala rezultate.

Objavljena prognoza do 15. jula: Evo kad se očekuje kraj padavina

Objavljena prognoza do 15. jula: Evo kad se očekuje kraj padavina

Inače, Dominik Livaković i Helena Matić sudbonosno da izgovorili su prije tačno dvije godine u zadarskoj katedrali svete Stošije, romaničkoj trobrodnoj građevini iz koje su se u pratnji svojih gostiju zaputili u obližnji luksuzni resort Falkensteiner.

Prije samog obreda, okupljanje uzvanika bilo je zakazano u rano poslijepodne upravo u The Garden Loungeu, tako da postoji i emotivna povezanost s tim ugostiteljskim objektom.

/ Anketa

Ko osvaja EURO 2024?
Rezultati

Livaković je na svadbu stigao u crnom odjelu kojeg je upotpunio s crnom leptir mašnom i lakiranim cipelama.

Mlada je zablistala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici, a svoje duge smeđe lokne pustila je da slobodno padaju.

Nogometaš i njegova životna pratilja, koju su domaći mediji tokom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle’, a u vezi su od ljeta 2017. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije