Suprug jedne od najbogatijih influenserica progovorio o teškoj dijagnozi

0
Radiosarajevo.ba
Suprug jedne od najbogatijih influenserica progovorio o teškoj dijagnozi
Foto: Instagram chiaraferragni / Chiare Ferragni i reper Fedez

Reper Fedez, suprug influencerice Chiare Ferragni, na Instagramu je otkrio da mu je dijagnosticiran rijedak tumor, zbog kojeg se podvrgnuo operaciji od šest sati.

Italijanski reper Federico Leonardo Lucia, poznatiji kao Fedez, sa svojih više od 13 miliona pratitelja na Instagramu podijelio je tešku dijagnozu.

Suprug jedne od najutjecajnijih i najbogatijih influencerica, Chiare Ferragni, objavio je fotografije iz bolnice uz koje je otkrio da je bio i na operaciji.

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

"Prošle sedmice sam saznao da imam rijedak neuroendokrini tumor gušterače. Jedan od onih koji vam, ako ih ne otkrijete na vrijeme, mogu zagorčati život. To je razlog zašto sam se morao podvrgnuti operaciji koja je trajala 6 sati, tokom koje su mi uklonili dio gušterače (uključujući i tumor), piše Dnevnik.hr.

Dva dana nakon operacije osjećam se dobro i jedva čekam ići kući svojoj djeci. Trebat će mi dosta vremena da se oporavim. Hvala doktorima, hirurzima i medicinskim sestrama koji su bili uz mene tokom ovog intenzivnog perioda. Veliko hvala i svima koji su mi slali poruke podrške. Volim vas", napisao je Fedez, a obožavatelji su mu u komentarima poslali podršku i poželjeli što brži oporavak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije