Supermodel i u sedmoj deceniji ima zavodljivo tijelo kojim obara s nogu

Radiosarajevo.ba
Supermodel i u sedmoj deceniji ima zavodljivo tijelo kojim obara s nogu
Foto: Instagram / Christie Brinkley
Nekadašnji supermodel Christie Brinkley i dalje izaziva pažnju svojim fantastičnim izgledom, ali i dobija niz komplimenata. U čemu je tajna njene ljepote, mnogi se i dan danas pitaju.

Šezdesetčetverogodišnja Christie Brinkley, koja je osvajala modni svijet sredinom 80-ih godina, predstavljala je svoj brend vina Bellissima u Las Vegasu.

Na divnom prijemu okupio se veliki broj poznatih ličnosti, a Christie je ubjedljivo bila najzapaženija. To i ne čudi, jer se bez problema uvukla u mladalačke i trendi odjevne komade.

Atraktivna plavuša je očigledno uživala u promociji, a odao ju je veliki osmijeh, kao i spremnost da sve vrijeme pozira ispred kamere fotografa koji su došli da isprate događaj.

Zanosna plavuša na čijoj ljepoti i savršenoj figuri joj zavide žene širom svijeta, i dan danas, u 64. godini snima kampanje za kupaće kostime.

Iako bi svi voljeli da saznaju koja je tajna njenog savršenog izgleda u sedmoj deceniji života, Brinkley tvrdi da je najviše zadužena genetika, kao i pozitivan stav prema životu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije