Stručnjak za govor tijela: 'Jedan pogled Kate i Williama raskrinkao istinu o njihovom odnosu'

0
Radiosarajevo.ba
Stručnjak za govor tijela: 'Jedan pogled Kate i Williama raskrinkao istinu o njihovom odnosu'
Foto: EPA - EFE / Prince William i Kate Middleton

Princ i princeza od Walesa, William i Kate Middleton, u subotu, 15. juna su prisustvovali paradi Trooping the Colour u čast kralja Charlesa III.

Par se nakon dugo vremena zajedno pojavio u javnosti, te su u društvu svoje djece na balkonu Buckinghamske palače pred hiljadama obožavatelja ramjenjivali zaljubljene poglede. Ubrzo se oglasila stručnjakinja za govor tijela Judi James koja na osnovu prizora otkriva u kakvom je odnosu najpoznatiji svjetski par.

Kako piše britanski Daily Mail, James je za MailOnline rekla sljedeće: "Najveći znak njihove uzajamne ljubavi dogodio se u trenutku kad su im se napokon sreli pogledi. Williamove oči i usne odavali su njegov unutaršnji ponos i moguće olakšanje što njegova lijepa supruga ponovno stoji pokraj njega, dok mu je Kate, koja se do ovog momenta vidljivo opustila, uzvratila širokim osmijehom punim ljubavi", primjetila je stručnjakinja.

Ekskluzivni snimci | Akcija "Omerta": Pogledajte kako specijalci i službenici FUP-a vrše pretres

Ekskluzivni snimci | Akcija "Omerta": Pogledajte kako specijalci i službenici FUP-a vrše pretres

Princeza od Walesa tako se po prvi put nakon gotovo šest mjeseci izbivanja iz javnosti pojavila u blistavom izdanju. Ona se i dalje nalazi u procesu liječenja od raka, a kraljevskoj porodici pridružila se na tradicionalnoj paradi u čast monarha.

Podsjetimo, prvo su je fotografi snimili tokom vožnje automobilom u društvu njene porodice, a djelovala je zamišljeno. Kako se i nagađalo, sada je pozirala s ostalim članovima porodice i na balkonu Buckinghamske palače. Inače, princeza se u petak, 14. juni oglasila preko službenih profila na društvenim mrežama te objavila jednu svoju fotografiju i poruku.

Fotografiju koju je objavila snimio je fotograf Matt Porteous, a prikazuje je u blizini njene kuće u Windsoru. U tom je priopćenju istaknula da je njeno liječenje dobro i da ide na bolje te je najavila kako će se pojaviti na ovom događanju - a što joj je ujedno i prvi javni izlazak nakon što je otkrila da se bori sa zloćudnom bolesti.

Ovo je dirnulo mnoge Britance: Divna gesta kralja Charlesa upućena Kate Middleton

Ovo je dirnulo mnoge Britance: Divna gesta kralja Charlesa upućena Kate Middleton

"Oduševile su me sve poruke podrške i ohrabrenja tokom posljednjih nekoliko mjeseci. Williamu i meni je to doista pomoglo u teškim trenucima", započela je pa dodala da liječenje ide dobro, ali i ima dobrih i loših dana.

"U lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru, ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti vrijeme. Moje liječenje je u toku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život moje djece, provoditi vrijeme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i malo raditi od kuće", istaknula je, prenosi Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije