Tvrdi da ima najbolju stražnjicu na svijetu: Kraj njenih oblina sve pada u drugi plan

Radiosarajevo.ba
Tvrdi da ima najbolju stražnjicu na svijetu: Kraj njenih oblina sve pada u drugi plan
Instagram / Anastasiya Kvitko ruska je starleta i manekenka čije obline ostavljaju muškarce bez daha
Anastasiya Kvitko ruska je starleta i manekenka čije obline ostavljaju muškarce bez daha.

Anastasiyu na Instagramu prati više od deveti miliona fanova koji svakodnevno uživaju u fotkama njenog tijela, koje preferira pokazivati bez suvišne odjeće…

Porijeklom je iz Kalinjingrada, a trenutno radi u Miamiju, na Floridi, gdje uživa u popularnosti koju je stekla zahvaljujući ruskim medijima.

“Radim kao model. Kada sam imala 17 godina primetio me je poznati modni fotograf Anvar Norov i poslije toga sam zavoljela ovaj posao i nastavila da se njime bavim. Plus, fotografi su mi sami slali ponude za snimanje zbog mojih izuzetnih proporcija,a smatram da imam i najbolju stražnjicu na svijetu”, istakla je ona u jednom od svojih intervjua za strane medije.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Na osnovu njenih objava na ovoj društvenoj mreži, proteklih dana ova Ruskinja boravi u Aspenu, najpozantijem "zimskom gradu" u SAD-u, te je postavila video na kojem s ponosom pokazuje svoju nevjerovatno bujnu stražnjicu.

Ovih dana, na društvenim mrežama vodi se polemika da li je njena stražnjica dar prirode ili je plastična hirurgija upetljala svoje prste.

Prosudite sami:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije