Stiže druga beba: Jennifer Lawrence u izlasku na večeru otkrila slatke vijesti

0
Radiosarajevo.ba
Stiže druga beba: Jennifer Lawrence u izlasku na večeru otkrila slatke vijesti
Foto: EPA / Jennifer Lawrence

Glumica Jennifer Lawrence (34) čeka drugo dijete sa suprugom Cookeom Maroneyjem. Vijesti su otkrivene kada je oskarovka uhvaćena u izlasku na večeru u Los Angelesu, a osim što je na fotografijama vidljiv trudnički trbuščić, njen je agent sve potvrdio za Vogue.

Jennifer Lawrence i galerist Cooke Maroney već su roditelji dvogodišnjeg sina Cyju kojeg su dobili u veljači 2022. godine, a ime su mu dali po slavnom američkom slikaru Cyju Twomblyju, omiljenom Maroneyjevom umjetniku. Nakon što je postala majka, Jennifer je često govorila kako sina "voli toliko da je to gotovo nemoguće"

"Jutro nakon što sam rodila, osjećala sam se kao da iznova počinjem život. Kao da je to bio prvi dan mog novog života. Jednostavno sam bila zaljubljena. Srce mi je naraslo, i meni i suprugu, do te mjere da smo se i sami iznenadili.

Sarajevo: Preminuo 33-godišnjak, utvrđuje se ko mu je nanio povrede oštrim predmetom

Sarajevo: Preminuo 33-godišnjak, utvrđuje se ko mu je nanio povrede oštrim predmetom

To je jednostavno neopisiva ljubav", izjavila je tada Jennifer koju mnoge žene vole i zbog njezinog neopterećnog stila koji "fura" u trudnoći i kada sa sinčićem i suprugom uživa u šetnjama. Vjerujemo kako će i ovog puta mnogima biti inspiracija za stylish, ali udobne trudničke outfite.

Vijesti o njenoj trudnoći stigle su taman prije premijere njezinov novog filma Zurawski v. Texas, dokumentarcu o utjecaju strogih zakona protiv pobačaja u Teksasu, a koji je producirala s Hillary Clinton, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije