Stigao odgovor iz palače: Poznato dolaze li princ Harry i Meghan na krunisanje

0
Hina
Stigao odgovor iz palače: Poznato dolaze li princ Harry i Meghan na krunisanje
Foto: EPA-EFE / Princ Harry

Princ Harry prisustvovat će u svibnju krunidbi svoga oca Charlesa III za kralja Ujedinjenog Kraljevstva, dok će supruga Meghan ostati u Kaliforniji s njihovom djecom, objavila je u srijedu Buckinghamska palača.

Charles će biti okrunjen u londonskoj Westminsterskoj opatiji 6. maja na svečanosti prema tradiciji dugoj tisuću godina.

"Buckinghamska palača sa zadovoljstvom potvrđuje da će vojvoda od Sussexa nazočiti krunidbi u opatiji Westminster 6. maja", priopćeno je.

Od nedjelje novi raspored letenja sa Sarajevskog aerodroma: Uvedeno sedam novih odredišta

Od nedjelje novi raspored letenja sa Sarajevskog aerodroma: Uvedeno sedam novih odredišta

"Vojvotkinja od Sussexa ostat će u Kaliforniji s princom Archijem i princezom Lilibet", dodaje palača.

Objavom je stavljena tačka na napeta nagađanja tri sedmice do krunidbe Charlesa III. Osobito se željno iščekivao odgovor bračnog para Sussex koji je 2020. naprasno odselio u Sjedinjene Države, otkako je početkom marta objavljeno da su primili pozivnicu za svečanost.

Zadnjih mjeseci par nije štedio na kritikama kraljevske obitelji.

Pripreme za krunidbu tako su zasjenjene pojedinostima koje je o samome kralju Charlesu III, zatim o svome starijem bratu Williamu i drugim članovima kraljevske obitelji Harry razotkrio u svojim memoarima objavljenima pod naslovom "Spare" (Rezerva), kao i u dokumentarnom filmu Netflixa te u nizu televizijskih intervjua.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije