Starleta opisala strašne komplikacije nakon ugradnje silikona

Radiosarajevo.ba
Starleta opisala strašne komplikacije nakon ugradnje silikona
/ Tamara Đurić, Instagram
Komplikacije koje su nastale nakon što joj se u tijelo izlio silikon koji je bio ubrzigan u zadnjicu. mogle su da ugroze život srbijanske starlete.

Tamara Đurić  do sada se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima. Nakon ovoga što joj se desilo, odlučila je da  medijima iznese detalje o svojim operacijama  i komplikacijama koje je preživjela u želji da postogne "savršen" izgled: 

"Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada osećam potrebu da kažem sve zbog devojaka koje ne razmišljaju previše o posledicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cene ono što imaju i ono što im je  Bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas besna na sebe što o svemu nisam dobro razmišljala. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Najverovatnije ću izvaditi i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga -  poručila je  Tamara.

"Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA.  Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalano, kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu", ispričala je starleta za beogradski Alo.

Estetska hirurgija je mač sa dvije oštirce, može da vam pomogne, ali može i te kako da odmogne, kaže .

"Shvatila sam da ne postoji cena lepote i slave koja može da nadoknadi sve ovo što mi se desilo. Ne želim ovo ni najgorem čoveku na svetu, posebno kada te roditelji, koji su te napravili, takvu gledaju u krevetu. Nestručnost lekara i loš materijal krivi su za ovo što mi se desilo. Psihički sam jaka i stabilna, ali fizički sada ne mogu ništa - iskrena je Tamara koja priznaje da voljela vratiti vrijeme unazad i više vremena posvetiti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije