Zanimljivo / Starleta Ava Karabatić najavila kandidaturu za predsjednicu Hrvatske

28. 09. 2019. u 13:07:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 1026

Nakon Miroslava Škore još jedno estradno ime razmišlja o kandidaturi na predstojećim predsjedničkim izborima. Riječ je o svestranoj Avi Karabatić, koja je mogućnost kandidature najavila putem društvenih mreža.

Inače, Karabatić je hrvatska starleta, pjevačica i manekenka, a na svom Instagram profilu najavila je da želi postati predsjednica Hrvatske, i to u provokativnom izdanju. 

"Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na nstagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim", napisala je Karabatić. 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA