'Stara majka': Anđelka Prpić pokazala kako izgleda manje od mjesec dana nakon poroda

1
Radiosarajevo.ba
'Stara majka': Anđelka Prpić pokazala kako izgleda manje od mjesec dana nakon poroda
Foto: Instagram / Aneđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira u liftu odjevena u sivo odijelo.

"Stara majka", našalila se glumica na svoj račun.

Podsjetimo, Anđelka je u maju u 39. godini života rodila djevojčicu kojoj je dala ime Čarna, po ulozi u seriji Žene sa Dedinja koja ju je i proslavila. Glumica je i ranije isticala da joj je ta uloga promijenila život te da vrijeme dijeli na period prije i poslije nje, piše Story.hr.

Pomoćnik generalnog sekretara UN-a: "Jedino ako se prihvati prošlost, može da se postigne mir"

Pomoćnik generalnog sekretara UN-a: "Jedino ako se prihvati prošlost, može da se postigne mir"

Djevojčicu je dobila s partnerom Markom Žugićem, a iz braka s ugostiteljem Dariom Prpićem ima sina Jakšu. Njen novi partner i otac djeteta bio je najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga.

Marko je navodno zbog Anđelke ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Prekid se dogodio u martu prošle godine, a pretpostavlja se da su on i glumica od tada zajedno. Fotografije na njenom Instagramu pokazuju da su prije bili prijatelji, a čak su zajedno proslavili i njen rođendan 25. oktobra.

Sve je navodno počelo kada je on kupio nekretninu blizu Anđelke. Doduše, oni tada nisu bili u vezi, ali su se odlično poznavali zahvaljujući njezinom bivšem te su se često i družili.

Foto: Instagram

Anđelka i Marko nedavno su u svojoj spavaćoj sobi uredili kutak za bebu.

Glumica je do zadnjih sedmica trudnoće bila jako tajanstvena te nije objavljivala fotografije na kojima joj se vidi trudnički stomak. Tek je pretkraj trudnoće počela dijeliti objave vezane uz trudnoću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije