Šta se dešava s nekadašnjom Džumhurovom djevojkom: Nevjerovatna transformacija

3
Radiosarajevo.ba
Šta se dešava s nekadašnjom Džumhurovom djevojkom: Nevjerovatna transformacija
instagram / Živković i Džumhur

Srbijanska manekenka Dejana Živković javnosti je postala poznata kada je učestovala u "Prvom srpskom top modelu", ali od tada do danas prošlo je devet godina, a djevojka koja ima samo 27 godina djeluje kao da je promijenila lični opis, prenosi Blic.rs.

Ona je pažnju medija često privlačila i zbog ljubavnih veza, a jedno vrijeme bila je i s najboljim bosanskohercegovačkim teniserom Damirom Džumhurom.

Osim njega, pisalo se i da je bila u vezi sa fudbalerom Lolom Smiljanićem, potom golmanom Vladimirom Stojkovićem. Ubrzo je uslijedila ljubav sa rukomentašem Vladom Mandićem, a 2014. godine osvanula je vijest da je u ozbiljnoj vezi sa ozloglašenim vođom "škaljarskog klana" Jovicom Vukotićem. 

Onda se 2018. godine pojavila na njegovom suđenju u Beogradu i rekla da je njegova nevjenčana supruga, poljubila ga i suđenje pratila sa njegovim ocem. Samo godinu dana prije suđenja, javno se fotografisala i pričala o ljubavnoj vezi sa Džuhmurom.

Ali prema pisanjima medija, ostavila je Damira jer ga je uhvatila u prevari.

Posljednjih dana, Dejanine fotografije kruži internetom, a na njoj se može vidjeti da se manekenka veoma promijenila.

Jedni špekulišu da je pretjerala sa posjetama estetskom hirurgu, dok drugi tvrde da previše obrađuje svoje fotogafije u popularnom programu za sređivanje slika. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije