Šta se dešava na relaciji Milić Vukašinović - Pejović? Roker ogorčen: 'Kao da sam mu tražio bubreg'

0
Radiosarajevo.ba
Šta se dešava na relaciji Milić Vukašinović - Pejović? Roker ogorčen: 'Kao da sam mu tražio bubreg'
Foto: Kolaž / Milić Vukašinović, Aco Pejović

Milić Vukašinović već neko vrijeme bori se sa zdravstvenim problemima, a u oktobru ove godine je otkrio i da ide na operaciju srca.

Roker se oglasio na društvenim mrežama i napisao da je tražio pomoć od pjevača Ace Pejovića, ali je nije dobio.

"Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski sistem vrijednosti, uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspjeh koji je ogroman, a to je pjevač i umjetnik, velika zvijezda narodne muzike Aco Pejović.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Taj čovjek je, kad je krenulo ovo sve s mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo koji drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog liječenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima" piše u ranijoj u objavi na Facebook nalogu Milića Vukašinovića.

Međutim, sada Vukašinović tvrdi da mu se Pejović ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke jer mu je tražio financijsku pomoć.

"Evo kako to izgleda kada se veliki Aco Pejović ponudi da pomogne 'šta god treba' pa kad sam mu spomenuo finansisku pomoć, niti se više javlja niti odgovara na poruke, kao da sam mu tražio bubreg da mi da, a i bubreg bi lakše podnio nego da skida pare sa gomile", napisao je Pejović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije