Šta će sve pripasti Emini Jahović nakon razvoda s Mustafom Sandalom?

Radiosarajevo.ba
Šta će sve pripasti Emini Jahović nakon razvoda s Mustafom Sandalom?
Instagram / Emina Jahović
Emina Jahović i Mustafa Sandal se razvode, a pjevačica je to i sama potvrdila rekavši "da odluka nje bila laka, ali da je uzajamna, te da su nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili kako se njihova iskrena ljubav ugasila".

Blic koji je objavio ovu informaciju ističe kako su se Sandal i Jahović dogovorili o podijeli imovine, iako su prije stupanja u brak potpisali predbračni ugovor.

"Čak i da ne podijele imovinu napola, Emini će ostati milioni, jer Mustafa već godinama zarađuje mnogo novca. Osim pjevačke karijere, on je dobar biznismen. Ima nekoliko svojih kompanija, a pravo su bogatsvo kuća u Istanbulu u koju je uloženo 700.000 eura, kao i porodična vila u luksuznom odmaralištu Gjodžeku. Emina i Mustafa imaju i jahtu čija se vrijednost procjenjuje na dva miliona eura, a navodno je nedavno kupio i privatni avion.

Njihova ušteđevina mogla bi da se broji u milionima, a dobar dio toga ostat će Emini. On joj je pomogao i da pokrene vlastitu liniju parfema, a pričalo se da će graditi i luksuzni hotel u Beogradu. To se trebalo finansirati prodajom njegovog hotela u Bodrumu, šta će sada biti od toga ne znam. Emina će zbog djece vjerovatno ostati da živi u Istanbulu", rekao je izvor blizak Mustafi Sandalu i Emini Jahović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije