Srpska glumica izbačena iz serije jer je fizički napala producenticu

Radiosarajevo.ba
 Srpska glumica izbačena iz serije jer je fizički napala producenticu
Facebook / Katarina Radivojević
Srpska glumica Katarina Radivojević, izbačena je iz serije "Urgentni centar" jer je udarila producenticu koja radi na projektu, piše srpski Alo.

Vlasnik produkcijske kuće Emotion Goran Stamenković tvrdi da je do prekida saradnje došlo zato što je Radivojević "fizički nasrnula na organizatoricu serije".

Ta je izjava u suprotnosti s onima koje je Radivojević dala srpskim medijima. Glumica je naime rekla da je seriju napustila zbog spora oko honorara te da bi htjela nastaviti glumiti u seriji.

"To što Katarina Radivojević govori nema veze s realnošću. Sa njom su bili dogovoreni svi finansijski uvjeti. Međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam meseci, i produkcija i režija su procijenili da imamo dobru atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovu kad je ošamarila organizatoricu", rekao je Stamenković za Alo.

Osim toga, srpski Blic tvrdi kako je do sukoba je došlo zbog dogovora o tome kada će Katarinu vozač odvesti kući. Kada je producentica kazala Katarini da pričeka nekoliko minuta na svoj red, glumica navodno nije htjela slušati obrazloženje i nastavila se raspravljati.

Producentica je pokušavala smiriti situaciju, no izrevoltirala Katarina, tvrde, opalila joj je šamar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije