Srbiju trese TV skandal: Omiljeni voditeljski par otišao, cure pikantni detalji

0
Radiosarajevo.ba
Srbiju trese TV skandal: Omiljeni voditeljski par otišao, cure pikantni detalji
Foto: Instagram / Predojević i Joksimović

Prije nekoliko dana gledatelje TV sadržaja u Srbiji uznemirila je vijest da male ekrane napušta jedan od najomiljenijih voditeljskih parova u toj zemlji.

Strasti se ne smiruju niti nakon nekoliko dana od vijesti da Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju TV Prvu. Sve do danas niko se o tome nije službeno oglašavao, a mediji su nagađali hoće li dvojac morati odraditi otkazni rok i jesu li doista odlučili reći konačno zbogom TV Prvoj.

Kako doznaje Nova.rs, Srđan i Jovana, inače supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića, posve iznenada su prekinuli suradnju s TV Prva, a glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para. Djelom je razlog i voditelj Filip Čukanović koji je uskakao kao njihova zamjena tijekom ljetne pauze.

Navodno je došlo do neslaganja između samih voditelja Srđana i Jovane, te zbog različitih stavova prema produkciji, a cijela se situacija prelijevala i na sam program. Sve je počelo prije nekoliko tjedana kada se Jovana Joksimović vratila s godišnjeg. Navodno nije htjela snimati s mlađim kolegom Filipom Čukanovićem pa je pokušala ucijeniti produkciju.

Zaprijetila je i otkazom kada je odbijen njezin zahtjev da Filip bude skinut s jutarnjeg programa. Produkcija je odbila njezin zahtjev, a Jovana i Srđan navodno su odlučili otići.

Izvor objašnjava da dvojac još uvijek veže ugovor za TV Prvu te da traže veliku otpremninu.

U najnovijem razvoju događaja TV Prva se danas oglasila službenim saoopćenjem u kojem su kratko naveli da su suradnju s dvojcem odlučili okončati zbog nepoštivanja radnih obveza.

Blic javlja da je Srđanu Predojeviću jutros prije početka jutarnjeg programa onemogućen ulazak u zgradu Prve, iako je jučer najavio da će danas voditi emisiju. Jovana Joksimović jutros je u Instagram Storyjima komentirala saopćenje TV Prve.

"Kakva televizija, takva i objava", napisala je.

Nova.rs piše kako se prije ljetne pauze događalo da Jovana zakasni u studio, pa je to Srđanu počelo jako smetati. Našli su kompromis tako da jedan dan on vodi jutarnji program, a drugi dan ona.

Sukob je navodno kulminirao prije nekoliko mjeseci kada se Jovana nije na vrijeme pojavila u emisiji niti je odgovarala na pozive iz produkcije.

Jutarnji program tada je počeo bez najave voditelja. Prilozi su se smjenjivali sve dok Joksimović nije došla u studio. Također, iz produkcije su im zamjerali jer nisu rado prihvaćali sugestije te su u emisije često dolazili nepripremljeni. Događalo se da se arogantno i nadobudno ponašaju prema kolegama, ali i gostima.

S druge strane, Filip Čukanović, ljetni voditelj, iskoristio je svoju priliku dobro i navodno postigao rejting iznad očekivanog, pa su emisije koje je vodio ponekad nadmašile gledanost koju su imali Jovana i Srđan.

Još se ne zna gdje bi Srđan Predojević i Jovana Joksimović mogli nastaviti karijeru. U televizijskim kuloarima priča se o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1, čiji je većinski vlasnik, s udjelom od 80 posto, Jovanin suprug Željko Joksimović.

Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS-u, gdje su pet godina vodili jutarnji program. Potom su prešli na “Pink”, gdje su se zadržali osam godina, nakon čega su prešli na “Prvu” televiziju.

Nakon dolaska na “Prvu” bili su voditelji emisije “Jutro s Jovanom i Srđanom”, prenosi Jutarnji list. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije