Šojka na ulici: Poznati glumac istjeran na ulicu

Radiosarajevo.ba
Šojka na ulici: Poznati glumac istjeran na ulicu

Zoran Cvijanović našao se na ulici. Proslavljeni beogradski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg najboljeg prijatelja, pišu srbijanski mediji.

"Zoran nema gde da prespava u Beogradu. Nije mogao da sanja da će od nekadašnjeg prijatelja i saradnika u biznisu doživeti takvu prevaru. U potpunom je rasulu bez novca i finansija", kaže izvor jednih dnevnih novina.

Cvijanović je početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najboljim prijateljem, inače uspješnim producentom sa kojim je zajedno podizao kredite za nabavku mašina.

Od glumca je traženo da svoj dio udjela u kompaniji prepiše na svog prijatelja kako bi podigli još jedan kredit. Druga stana to nikada nije učinila, a poslije su Zoranu odbili da vrati njegov dio vlasništva. Stvar se dodatno komplikuje jer je umjetnik svom poslovnom partneru dao i zadnju ušteđevinu koju je namenio za kćerkino školovanje.

Loša vijest po porodicu Cvijanović stigla  je kada su morali da napuste stan na Vračaru, jer Zoran nije uspio da isplati dugovanja od 70.000 eura.

Cvijanović je glumac kojeg najbolje znamo po ulozi Šojke u TV seriji Sivi dom, a glumio je i u Povratku otpisanih, Mi nismo anđeli, Složnoj braći, Do koske, Lepa sela, lepo gore, Rane, Kad porastem biću kengur:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije