Snimljena najskuplja reklama u historiji (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Snimljena najskuplja reklama u historiji (VIDEO)

Holivudske legende Martin Scorsese, Robert De Niro i Leonardo Di Caprio bili su u utorak navečer najslavniji gosti na otvorenju nove kockarnice u Macau, gdje je predstavljen njihov petnaestominutni kratki film "Audicija" koji mediji nazivaju najskupljom reklamom u historiji.

U filmu, koji je režirao Scorsese, dva slavna glumca De Niro i DiCaprio natječu se za istu ulogu, a u njemu se nakratko pojavljuje i Brad Pitt. Iako nije potvrđeno, mediji nagađaju da je produkcija filma stajala 70 milijuna dolara, a iza cijelog projekta stoji australski multimilijarder James Packer koji je želio najbolju moguću promociju za svoju novu kockarnicu u Macau.

Packer se zajedno sa svojim holivudskim zvijezdama pojavio na crvenom tepihu u utorak, prigodom otvaranja kockarnice Studio City koja je tematski posvećena Hollywoodu i čija je izgradnja stajala 3,2 milijarde dolara.

Na otvorenju je zapjevala i Packerova partnerica Mariah Carey.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme! 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije