Severina snimljena u zagrljaju nepoznatog muškarca nakon noći kod muža

Radiosarajevo.ba
Severina snimljena u zagrljaju nepoznatog muškarca nakon noći kod muža
Srbijanska emisija Paparazzo lov podigla je nedavno veliku prašinu u vezi s popularnom regionalnom pjevačicom Severinom, koju su navodno snimili u zagrljaju nepoznatog muškarca u Beogradu.

U prilogu koji su nazvali "Severina spavala kod Kebe, a zagrljena šetala Beogradom s drugim muškarcem" detaljno su analizirali njeno kretanje po Beogradu, prenosi Index.

Ekipa se parkirala ispred vile Dragana Kojića Kebe i čekala da Severina izađe, nakon čega su jurili za njenim taksijem. Dopratili su je na snimanje u jednom hotelu, a potom su je snimili u centru grada.

"Tu je izašla s ovim momkom. Oni su čak u jednom trenutku zagrlili i prošetali. Ne znam što o ovome ima da kaže Kebin sin, a Severinin muž? Ipak, ovo mi djeluje da je nešto čisto prijateljski i da tu neće biti nikakvih problema", govori spiker.

I u pravu je. Mladić s kojim se Severina zagrlila Severinin je jedan od najpoznatijih hrvatskih stilista Petar Trbović, s kojim već godinama surađuje.

"Dragi moj prijatelju, sretan ti rođendan i da ti se ostvari sve što je dobro za tebe. Hvala ti za sve naše godine radosti. Svijet bi bio ljepše mjesto da je više takvih kao Ti", napisala mu je prije nekoliko mjeseci Severina za rođendan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije