Slavni pjevač najavio vjenčanje s bogatim Arapom

Radiosarajevo.ba
Slavni pjevač najavio vjenčanje s bogatim Arapom
Instagram / Jwan Yosef i Ricky Martin
Tokom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, Ricky Martin potvrdio je zaruke s arapskim umjetnikom Jwanom Yosefom.

Prvi je to put da nekad najveći slamatelj ženskih srca najavljuje vjenčanje, a zaručnički prsten ponosno je pokazao pred kamerom. Ispričao je da se u Jwana zaljubio preko njegovih umjetničkih djela.

„Vidio sam njegova djela i poludio jer mi se zbilja sviđa to što on radi. Stvarno je originalno. Tako sam ga s vremenom kontaktirao i ostatak priče znate“, ispričao je glazbenik.

Martin je otkrio i neke detalje prosidbe. Ispričao je da je Jwanu prvo rekao da želi provesti cijeli život s njim, a onda ga je pitao i želi li se vjenčati s njim.

„Rekao je DA, bilo je predivno“, prisjetio se Ricky trenutka kad je njegov sada već zaručnik potvrdno odgovorio na njegovu prosidbu.

Vezu s Jwanom prvi put je na društvenim mrežama potvrdio u martu, a na crvenom tepihu prvi put su se zajedno pojavili u maju u Tokiju, piše Jutarnji.hr. Ricky ima osmogodišnje blizance Mattea i Valentina, a 2014. godine prekinuo je vezu s ekonomistom Carlosom Gonzalezom Abellom.

Da je homoseksualac - Ricky je javno obznanio 2010. godine na svojoj službenoj internet stranici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije