:) / Slavni par sve iznenadio objavom na Instagramu: Sad smo potpuni kao porodica

15. 02. 2020. u 11:31:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 21

Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field dobili su četvrto dijete, sina kojemu su dali ime Beau Benedict Enthoven.

Par je sve iznenadio objavom jer niko nije ni slutio što spremaju. Sina su dobili zahvaljujući surogat majci, piše tportal.

Robbie Williams i Ayda Field neočekivanu su vijest objavili baš na Valentinovo, dan zaljubljenih, koje su proslavili uživajući sa svoje četvero djece. Na Instagramu su objavili preslatku fotografiju na kojoj se vide samo bose noge njihovih mališana.

Uz fotografiju je Ayda napisala da su ona i Robbie dobili sina zahvaljujući istoj "nevjerojatnoj" surogat majci koja je na svijet donijela i njihovu kćer Coco i dodala je da su sada napokon "potpuna porodica".

"Uočite razliku... Na ovo Valentinovo, želimo proslaviti ljubav na najbolji mogući način... Beau Benedict Enthoven Williams. Kao i Coco, on je biološki naš, ali rodila ga je ista nevjerojatna surogat mama. Blagoslovljeni smo što nam je sin zdrav i siguran u našim rukama i sad smo službeno potpuni kao porodica", napisala je Ayda na Instagramu.

Inače, Robbie i Ayda svoj privatni život ne vole previše dijeliti s javnosti, a u braku su od 2010. godine.

Kao što su sada sve iznenadili objavom o tome kako su proširili porodicu za još jednog člana, tako je i prošle godine bilo veliko iznenađenje kad su objavili da su postali roditelji kćerkice Colette (Coco) Josephine Williams. Tada su kazali da je put da je dobiju bio težak i dugotrajan, pa da nisu željeli ranije ništa o tome govoriti, prenosi tportal.

NEMA KOMENTARA