Slavni par očekuje treće dijete: Surogat majka je trudna

Radiosarajevo.ba
Slavni par očekuje treće dijete: Surogat majka je trudna
Zamjenska majka koju su supružnici Kanye West i Kim Kardashian West unajmili kako bi na svijet donijela njihovo treće dijete je trudna, potvrdio je časopisu People izvor blizak porodici.

Kim je mjesecima tražila surogat majku prije nego što je pronašla savršenog kandidata, a za pomoć pri pronalaženju zdrave žene angažirala je i jednu specijaliziranu agenciju.

"U proces traženja potpuno su se uključili oboje supružnika, a potraga je potrajala jer žele da sve protekne savršeno i stvore sve preduvjete da beba bude zdrava", rekao je izvor časopisu People.

Kako bi izbjegli sve moguće komplikacije, Kim je propisala idealan način prehrane surogat majke, kao i zabranjene namirnice, a sve kako bi bili sigurni šta je beba konzumirala prije nego što se rodi.

Tridesetšestogodišnja Kim i četiri godine stariji Kanye vjenčali su se u maju 2014. i roditelji su četverogodišnje North i 21-mjesečnog Sainta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije